Diensten en tarieven

illustratie: Len Munnik

illustratie: Len Munnik

Journalistieke & andere teksten
Ik ben thuis in alle journalistieke genres: interviews, reportages, achtergrond- en nieuwsartikelen, opiniestukken. Van commerciële teksten ben ik evenmin vies. Zo heb ik medio 2012 een advertorial (in Zorgvisie) geschreven over daily auditing van het Utrechtse bedrijf ValueCare: value care (PDF). Ook tekstredactie doe ik met alle liefde. Onlangs heb ik nog de eindredactie gedaan van de Handreiking Cultuursensitiviteit voor het O&O-fonds GGZ

Onderzoekswerk
Opgeleid in kwalitatief sociaalwetenschappelijk onderzoek stort ik me volgaarne op maatschappelijke en zorg gerelateerde vraagstukken. Daarnaast heb ik de nodige ervaring in het vertalen van onderzoek – uit de maatschappij en menswetenschappen – naar de praktijk.

Tarieven
In overleg spreek ik met u een tarief af dat past bij de inhoud van de werkzaamheden. Op uur-basis hanteer ik in de regel een tarief van 78 euro, exclusief reiskosten.