“Ik ben een hoer” opnieuw uitgebracht

va_i_dont_cdp-1130_frontOude tijden herleefden zaterdag 12 november in de Utrechtse Jaarbeurs. Daar werd tijdens de Mega CD en Platen Beurs de dubbel-cd/lp I DON’T CARE gereleased. Met daarop drie nummers voor de fans van Tedje & de Flikkers: Ik ben een hoer, Zwart leer en Stukje lul.

Begin 2016 werd ik door Hans van Vuuren van het label CENTERTAINMENT gebeld met de vraag of hij wat nummers van Tedje & de Flikkers op een dubbel-cd mocht opnemen. Hij zou de oude opnames opnieuw bewerken en ze weer fris en fruitig laten klinken. Eind oktober kreeg ik bericht van hem: hij had het voor elkaar. Een dertigtal punkbandjes van destijds had toestemming gegeven om liedjes van hen op deze verzamel-cd/lp her uit te brengen. Met als bonus een paar prachtige tekeningen van Joost Swarte op de cover.

Punkliefhebbers zullen beslist aan hun trekken komen met deze verzamel-cd/lp. Zelf ben ik reuzeblij dat mijn eigen bandje goed vertegenwoordigd is met drie nummers. En verrast was ik dat zoveel liefhebbers op de Meet & Greet tijdens de beurs waren afgekomen om hun exemplaren te laten signeren.

I DON’T CARE collection, Dutch Punk 1977-1983, met onder meer Ivy Green, Mecano, Cheap ‘n’ Nasty, Paul Tornado en uiteraard Tedje & de Flikkers

1 gedachte op ““Ik ben een hoer” opnieuw uitgebracht

  1. Hans Palenlader

    Ik lees dit pas nu, juni 2017. Maar wat een geweldig nieuws! Zelf hoop ik stiekem nog steeds op een complete re-issue van het originele album op cd, in een deluxe boxed- set. Wellicht dat het oude album kan worden aangevuld met uniek bonus materiaal dat nog niet eerder beschikbaar was?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.